top of page

YRITYKSILLE

TRIBECA toimii yrityksesi tukena ravintolatukkuna ja olemme mukana yllättämässä yrityksellesi tärkeät ihmiset.

Rhea_produkt_8_edited.jpg

RAVINTOLATARVIKKEET

Laadukkaita ravintolatarvikkeita huippumerkeiltä!

 

Tarvitseeko ravintolasi päivitystä?

Onko menusi vaihtumassa?

Tarvitsetko työpaikalle uuden astiaston?

Me olemme apunasi!

Osaava ja ammattimainen henkilökunta auttaa valinnoissasi, joten ota yhteyttä ja saat nopeasti tarvitsemasi tuotteet käyttöösi.

tribeca-uv-cooler-lasit-larids_by_bulow-

Meiltä saat lahjat, jotka yllättävät saajansa aina!

 

Laadukkaat ja käytännölliset lahjat tukevat yrityksesi brändiä uskomattomalla asiakaskokemuksella. Voit yhdistellä lahjoihin tuotteita laadukkaista keittiövälineistä, kodin sisustuksesta, elintarvikkeista ja vapaa-ajan tuotteista.

 

Lahjat tai yksittäinen tuote voidaan varustaa yrityksesi logolla yksilöllisesti pakaten. Voimme lisätä lahjaan myös kortin tai yrityksesi tarran sekä viimeistellä kokonaisuus yrityksesi brändin värien mukaisesti. Luodaan yhdessä upea kokonaisuus, josta sinut muistetaan!

LAHJAT

Haluamme auttaa asiakkaitamme rakentamaan ja vahvistamaan omaa brändiään sekä heidän yrityksensä toimintaa kokonaisuudessaan. Yhdistämme oman näkemyksemme asiakkaan ajatukseen päästäksemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Näin voimme luoda unohtumattoman kokemuksen niin asiakkaalle kuin myös asiakkaan asiakkaalle. Aikaansaava asenteemme ja intohimomme vievät yritystäsi kohti tavoitteitasi.

 

TRIBECA toimii Turusta käsin mutta olemme apunasi koko Suomen alueella. Tilaukset, tuotevalinnat ja -esittelyt onnistuvat helposti puhelimitse, sähköpostilla tai kuvallisten tarjousten välityksellä. Voimme myös varata yrityksellesi ajan myymäläämme tai tulla vastaavasti käymään teidän luona.

bottom of page